Hur vi kan hjälpa er lyckas på sociala medier

SMM är idag för många verksamheter den viktigaste delen av den digitala marknadsföringen. En framgångsrik strategi för social media marknadsföring handlar om att använda rätt strategi i rätt kanaler och om aktiv kommunikation med potentiella kunder. Det finns numera en mängd av olika sociala nätverk utöver Twitter och Facebook – det är därför viktigt att fokusera på de kanaler där din verksamhet lättast kan interagera med just er kundgrupp. Det är även viktigt att inse att olika sociala medier kräver ofta kräver olika strategier för att få det mesta ur er era kampanjer.

Som en del av vår sociala media marknadsföringstjänst så kan vi hjälpa er på följande sätt:

Social Media Konsultation

Vare sig du redan har ett eget marknadsföringsteam som endast behöver vägledning, eller om du vill utveckla din närvaro på sociala medier från grunden, så kan vi hjälpa dig utveckla en social media strategi utifrån era långsiktiga mål som passar er verksamhet.

Varumärkesbyggande & Rykteshantering

Vi hjälper er att säkra ert varumärkes namn på alla relevanta digitala kanaler. Ert varumärke är givetvis otroligt viktigt för er verksamhet – vårt sociala media team hjälper er därför att se till att era kunder och publik på de sociala medierna är nöjda och vänder eventuella problem till beröm. Vi övervakar även era recensioner och hjälper er att få så bra recensioner som möjligt.

Social Media Övervakning

Vi hjälper er att övervaka en mängd olika sociala medier för att hålla koll på var och hur folk pratar om ert varumärke. Genom att ha koll på diskussionerna kring ert varumärke kan ni alltid ligga ett steg före och vara proaktiva i samtalen kring er verksamhet.

Social PPC

Vi hjälper er att ta fram kostnadseffektiva och konverterande annonser på social media, t.ex. Facebook, Twitter, Instagram, YouTube och många fler. Vi gör löpande optimeringar av era annonser för att ni ska kunna konvertera nya kunder till ett så lågt pris som möjligt.

PR

Genom relationer med bloggare, utgivare och journalister kan vi se till att ert innehåll får så mycket uppmärksamhet som möjligt genom både online och offline kanaler.

Analys & Rapportering

Vi älskar data och vi hjälper er genom att samla och rapportera all relevant statistik och insikter från era sociala medier samt andra marknadsföringskanaler.